14/1/14

Οι γυναίκες του Ολάντ, το δωμάτιο και η αποκάλυψη ...

Αυτό είναι το δωμάτιο της ακολασίας, αυτό είναι το δωμάτιο όπου ο Καλιγούλας και η Μεσσαλίνα αναβάθμιζαν καθημερινά τη σχέση τους, αυτό είναι το δωμάτιο όπου και ο Γάλος πρόεδρος κ. Φρανσουά Ολάντ έβγαζε τα μάτια του με την παράνομή του σχέση, την ηθοποιό Ζιλί Γκαγέ!


Η πρώην σύντροφος του Γάλλου προέδρου Βαλερί Τριερβελέρ τα πήρε άγρια στο κρανίο και δήλωσε πως θα κάνει βουντού στο ερωτοχτυπημένο ζεύγος.
Του Ολάντ δεν θα του σηκώνεται, ενώ η Γκαγιέ θα πάσχει από ανοργασμικότητα.



Να υπενθυμίσουμε πως το δωμάτιο ανήκει στον πρώην υπουργό κ Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος και το ανακαίνισε με κονδύλια που πήρε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού είπε στους εταίρους μας πως πρόκειται να το λειτουργήσει ως ξενώνα.


Αξίζει δε να αναφέρουμε πως τα καφάο που χρησιμοποιήθηκαν για την καταμέτρηση του ηλεκτρικού ρεύματος ήταν προχριστιανικά, γι 'αυτό και δεν κατέστη δυνατή η καταγραφή περισσοτέρων των 95 τετραγωνικών μέτρων.
Κάπου εδώ να σημειώσουμε πως όλες τις καυτές πληροφορίες, στοιχεία και εικόνες, ανέσυρε από το κατεστημένο ο dr Lakkis και τις δημοσίευσε στο οικογενειακό περιοδικό ''Σας βλέπουμε'', το οποίο και έγινε ανάρπαστο, αλλά μάλλον, όπως διαδίδεται, θα επανακυκλοφορήσει.

 κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος