16/1/14

Το προϊόν της χρονιάς ... (18+)

Ειδικά εξειδικευμένες τύπισσες σε ρόλο πράκτορα ξεχύθηκαν στα super markets για να κλέψουν το προϊόν της χρονιάς, μην αφήνοντας έτσι περιθώρια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που δια καώς ήθελε να το βραβεύσει, αλλά και στον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Άντώνη Σαμαρά, που και αυτός ήθελε να το δείξει δημοσίως από το Ζάππειο και μέσω την Δημόσιας τηλεόρασής του ως το πρώτο προϊόν της ανάκαμψης και ανάπτυξης, αλλά και ως σύμβολο ευημερίας.




Αν και στην αρχή όλοι πιστέψαμε πως αυτό το προϊόν είναι το ''δοχείο'' με τα περιττώματα που πετάχτηκαν στον υπουργό υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη από αγανακτισμένη στο νοσοκομείο ''Αγία 'Ολγα'', εντούτοις προϊόν της χρονιάς κρίθηκε από επιτροπή αγνώστων στοιχείων, πιθανολογούνται οι κριτές του ''The Voice'', το κάτωθι κρασί μετά του περιβλήματός του!


Και το προϊόν εκλάπη!
Το μυαλό όλων πήγε αρχικά στο έγκλειστο στις τουρκικές φυλακές και πρώην διοικητή του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου κ. Άγγελο Φιλιππίδη ή στον επιχειρηματία κ. Δημήτρη Κοντομηνά ή στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη.
Η αλήθεια είναι όμως πως το προϊόν της χρονιάς βρέθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο ψυγείο μουσάτου κυρίου, ο οποίος δηλώνει απόγονος του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή!


Έρευνες για το όλο θέμα διεξάγει ο Ιντιάνα Τζόουνσ, 


που στο πρόσφατο παρελθόν εξιχνίασε και εξολόθρευσε σπείρες που ήθελαν να κλέψουν το Άγιο Δισκοπότηρο, την κιβωτό, μανουάλια, εξαπτέρυγα, θυμιατήρια και άλλα παρεμφερή αντικείμενα.
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος