18/1/14

Εκλάπη ταύρος από μαντρί!

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι δράστες εκνευρίστηκαν, διότι δεν μπορούσαν να τον αρμέξουν και αύξησαν το ποσό από 2,3 εκατομμύρια ευρώ σε 4,7 εκατομμύρια ρούβλια!
Άλλαξαν και το νόμισμα οι μαλάκες.


Ο ιδιοκτήτης από την πλευρά του ανάρτησε στο διαδίκτυο φωτογραφία του πολυαγαπημένου του ζώου, προσέλαβε αθίγγανο με ντάτσουν να φωνάζει στις γειτονιές πως όποιος τον βρει να τον επιστρέψει, ενώ δίνει και αμοιβή 2.000 δολάρια και ομόλογα ελληνικού δημοσίου με ρήτρα μάρκου σε όποιον τον βρει.
Επίσης προσέλαβε και τον επιθεωρητή Αναστάσιο Τσίου, που στο πρόσφατο παρελθόν ανακάλυψε κοριούς στο τηλέφωνο του τμήματος ασφαλείας Κάτω Κοτυλίου και κατσαρίδες στα κρεβάτια οπλιτών της 3ης ταξιαρχίας τεθωρακισμένων.


Όπως μα διαβεβαίωσε ο επιθεωρητής, στην κλοπή πρέπει να έχουν βάλει το χέρι τους και 2 αλλοδαπές μπεκρούδες, που και στο παρελθόν τον είχαν απασχολήσει κλέβοντας κότες, κουνέλια, ζωοτροφές και 2 πατόφτυαρα.


Να αναφέρουμε κάπου εδώ πως το ζώο βρίσκεται σε κίνδυνο, και όπως μας έχει πει ο προσωπικός του κτηνίατρος, αν δεν πάρει τα lexotanil του θα εισέλθει σε βαθύτατη νευρική κρίση, θα κλοτσάει όποιον βρει και θα αφοδεύει ασταμάτητα σε πάρκα και πλατείες.
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος