21/8/13

Όταν έχει Πανσέληνο ...

η κυβέρνηση τα κάνει μπάχαλο.
Διότι:
α) Ο πρωθυπουργός κ Αντώνης Σαμαράς παραδέχεται πως το φως που βλέπουμε στην άκρη του τούνελ είναι το τρένο που έρχεται κατά πάνω μας, προκαλώντας την έντονη δυσφορία της τρόικας!
β) Οι βουλευτές παίρνουν τον ρόλο των γιατρών και συνταγογραφούν πανάκριβα φάρμακα, τα οποία και χορηγούν δια της βίας στον υπουργό υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, μεταλλάσσοντάς τον σε φοροφυγά, αφού με το που κάνει την χρήση τους πουλάει τα βιβλία του χωρίς αποδείξεις!


γ) Ο αρμόδιος υπουργός για την νέα δημόσια τηλεόραση κ. Παντελής Καψής δίνει εντολή να πορνοποιηθεί το μικρό σπίτι στο λιβάδι και να προβάλλεται συνεχώς μέχρι να γίνουν τσουρέκια τα τέτοια των τηλεθεατών!
δ) Ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μετενσαρκώνεται σε υπουργό απορρύθμισης και επαναπροσλαμβάνει όλους τους απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους, ακόμα και τους πεθαμένους που διορίστηκαν επί πρωθυπουργίας του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου!


ε) Ο υπουργός οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας θέλει δια καώς να κατασχέσει στάβλους, μαντριά και αποθήκες, μιας και αγελάδες και αιγοπρόβατα αρνούνται να πληρώσουν τα τραπεζικά τους δάνεια!
στ) Ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δηλώνει πως σήμα του κόμματός του είναι το πουλί της χούντας και απειλεί με μηνύσεις του απριλιανούς πραξικοπηματίες!
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος