8/10/12

Επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα. Όλα στραβά και ανάποδα ...

Λίγες ώρες απομένουν για την έλευση της Γερμανίδας καγκελάριου φράου Άγγελας Μέρκελ στην Αθήνα και όλα πάνε στραβά κι ανάποδα.

 

Διότι οι σκύλοι που επιστρατεύτηκαν για την πρόληψη έκρηξης πάσης φύσεως μηχανισμών μύρισαν σουβλάκια και τη έκαναν γυριστή, χάλασε η πυξίδα του ελικοπτέρου

 

που θα επιτηρούσε το χώρο από κακόβουλους διαδηλωτές με αποτέλεσμα αυτό να βρεθεί σε κάτι κατσικοβούνια κάπου στα σύνορα Τουρκίας -Συρίας και παραλίγο να εμπλέξει και την Ελλάδα στις Τουρκοσυριακές διαφορές, οι μάνικες της πυροσβεστικής

 

σε ένα δοκιμαστικό εκτόξευσαν γάλα αντί για νερό, ούτε καν μπύρα, ίσως αυτή να διόρθωνε κάπως τα πράγματα και οι σειρήνες των ασθενοφόρων που ήταν σε ετοιμότητα χάλασαν με αποτέλεσμα να βαράνε συνεχώς προκαλώντας την μεγαλύτερη ηχορύπανση στην ιστορία της Αθήνας και κινητοποιώντας παράλληλα τη δημοτική αστυνομία, η οποία και με τη σειρά της έκοψε κλίσεις κατά αγνώστων.
Όσο γι το φράχτη, εκεί έγινε το μεγάλο μπάχαλο.

 

Από λάθος έφραξαν την πόρτα του προεδρικού μεγάρου, με αποτέλεσμα όχι μόνο να παρακωλύσουν την είσοδο της καγκελάριου σε αυτό, αλλά και να εγκλωβίσουν και τον ίδιο τον πρόεδρο, του οποίου τα καντήλια έφτασαν μέχρι και τις Κουκουβάουνες.
Και το λάθος συνεχίστηκε, διότι πάνω στον πανικό τους μετέφεραν τον φράχτη στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά κατά τον ίδιο τρόπο έφραξαν την κεντρική του είσοδο. Αποτέλεσμα, να μείνει ο Σαμαράς για δύο ώρες και πενήντα επτά λεπτά απ' έξω και με τα χαρτιά στο χέρι.


Απομακρύνεται λοιπόν και από εκεί ο φράχτης, αλλά η λογική δεν αλλάζει και αυτή τη φορά είναι η ώρα του ελληνικού κοινοβουλίου. Ναι έφραξαν την είσοδο της βουλής οι αθεόφοβοι!
Και το κακό δε σταματά εδώ.
Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία προέβλεψε και προειδοποίησε για σφοδρές βροχοπτώσεις


που θα δημιουργήσουν λίμνες στο κέντρο της Αθήνα δίνοντας άριστη κάλυψη σε τρομοκράτες που ως μόνο στόχο έχουν την εξόντωση της κ. Άγγελας Μέρκελ και την κατ επέκταση αποσταθεροποίηση στις ελληνογερμανικές σχέσεις.
Για όλα αυτά ζητήθηκε η αρωγή της εκκλησία της Ελλάδος για παράκληση προς τον επουράνιο αποφυγής περιστατικών που θα δυσφημίσουν τη χώρα στο 4ο Ράιχ.
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος