3/10/12

Το cd της Christine Lagard

Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Christine Lagarde έστειλε μια τούρτα και ένα cd στον πρώην υπουργό οκονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

 

Ο κ. Παπακωνσταντίνου έβαλε την τούρτα στην κατάψυξη για να την συντηρήσει, αλλά δυστυχώς γι' αυτόν την βρήκε και την έφαγε ο μετέπειτα υπουργός οικονομικών και νυν πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.
Αυτά όμως περί τούρτας.
Με το cd τη γίνεται;


Και τη περιείχε το cd;
Το cd περιείχε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του πρακτορείου ειδήσεων και μοντέλων Lakkis news press and models, ονόματα Ελλήνων που έβγαλαν τουλάχιστον 500 εκατομμύρια ευρώ και 873 τόνους σκουπίδια στην Ελβετία, φρενάροντας έτσι της τράπεζες και την ανάπτυξη, ωθώντας τες σε ανακεφαλαιοποίηση, αλλά και δημιουργώντας πάμπολλα προβλήματα στους χώρους υγειονομικής ταφής αποριμάτων, λαϊκιστή χωματερές, οι οποίοι υπολειτουργούσαν διότι δεν είχαν τον απαιτούμενο όγκο απορριμμάτων με άμεσο κίνδυνο να αποχαρακτηριστούν και να επαναχακτηριστούν ως εθνικοί δρυμοί χρηματοδοτούμενοι από το ελληνικό κράτος και το Ε.Σ.Π.Α.
Γιατί όμως το συγκεκριμένο cd δεν παραδόθηκε ποτέ στο σώμα δίωξης οικονομικού εγκλήματως


για να λογοδοτήσουν οι βγάζοντες έξω χρήματα που δεν φορολογήθηκαν από το ελληνικό κράτος;
Διότι το cd δεν έπαιζε.
Ήταν χαλασμένο.
Δυστυχώς η Christine Lagarde το αγόρασε από μαύρο.
Έτσι αναγκάστηκε να το πάρει πίσω, να το ξαναγράψει και να το ξαναστείλει.
Αλλά και πάλι τζίφος.
Διότι αυτή τη φορά ψώνισε από Πακιστανό, με αποτέλεσμα το cd να μεταφέρει ιούς και να μπλοκάρει το ηλεκτρονικό σύστημα του υπουργείου οικονομικών και με τις οθόνες των υπολογιστών να δείχνουν μονάχα κατσαρίδες και αρουραίους.


Τρίτη και φαρμακερή προσπάθεια από την Christine Lagarde.
Αλλά ούτε και τώρα η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στάθηκε τυχερή.
Διότι αυτή τη φορά μπερδεύτηκε και αντί να στείλει τα ονόματα, έστειλε τσόντα.


Αυτή είναι όλη η αλήθεια κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι, εκεί οφείλεται η κωλυσιεργία και όλα τα άλλα είναι ασύστολα ψεύδη. 
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος